Към съдържанието

Снимка

New Poker Order: Its begging of the end!!!

• Влезте в профила си за да пишете
5 отговора на тази тема

MAP4AH

MAP4AH

GTO Deam Machine

• Members
  • PipPipPip
  • 128 Мнения:

Реших да започна да си водя блог. 

Предните 2 месеца се скъсах от игра и вкарах двоен обем на това, което правя обикновено. Исках да събера семпъл, но след 300к ръце, стигнах до извода, че са супер малко ръце за какъвто и да е семпъл. Просто за повечето ситуации, които гледам са недостатъчно, което ме навява на мисълта, че за да се тества една нова стратегия трябват поне 1 милиони ръце, може и повече. Хубавото от цялата работа, е че започнах да работя с една нова GTO  програма, която ми помага доста в играта. Мисля, че това ще бъде бъдещето и ще направи игрите много по-трудни. Следващите дни работя над система, която ще ми помогне да си подобря играта и да фиксирам очевидни лийкове. Сигурно ще помогна на хора, които искат да им се направи същият ГТО анализ на играта им. Но може и да не искам да го правя, защото това ще бъде доста голямо даване на валю. Но все пак обичам да помагам и ще го преценя в движение. Разбира се, който иска да участва, ще трябва да има поне 100к ръце на разположение и много желание за учене. Може да се свърже с мен и да се обсъди. Дадох си почивка няколко дни. Мисля този месец да не играя много, а да наблегна доста на ГТО аспекта от играта. Като може и да пиша разни неща в блога и ако стане дискусия ще се радвам. 

If you think the math isn’t important, you don’t know the right math.

GTO_trademark.jpg

• Rossess и Un1versaL харесват това

awd741

awd741

Member

• Members
  • PipPip
  • 33 Мнения:

здрасти,

мен ме интересува колко ръце имаш направени по-този нова система и каква е разликата в уинрейта ти, преди и сега ?

Късмет !

MAP4AH

MAP4AH

GTO Deam Machine

• Members
  • PipPipPip
  • 128 Мнения:

Разликата в winrate не е много важна. В един момент би била много голяма, в друг нямаше да има и т.н. (Например в 60к семпъл за няколко ръце може да си 8-10 бб играч или 2-3бб или -2/-3 . 

Просто вариацията е доста по-голяма отколкото си мислим. Видях, че един от топ играчите на нивата има доста лош месец, даже мисля че е БГ и играе от тук. Може да сподели ако види. 

Важното е да играем правилно и да не даваме допълнително пари. 

MAP4AH

MAP4AH

GTO Deam Machine

• Members
  • PipPipPip
  • 128 Мнения:

Време е за промяна !!!

• Rossess харесва това

Rossess

Rossess

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 Мнения:

Време е за промяна !!!

Все пак хубаво е да кажеш къде си сега, и какво може все още да се променя. Ако искаш де  ;)  Мисля, че не само на мен ще ми е интересно. Много силен начален пост и после ... 

Поздрави.

MAP4AH

MAP4AH

GTO Deam Machine

• Members
  • PipPipPip
  • 128 Мнения:

Абе хубаво е ама ме мързи да ти кажа :)

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни