Реших да започна да си водя блог.
Предните 2 месеца се скъсах от игра и вкарах двоен обем на това, което правя обикновено. Исках да събера семпъл, но след 300к ръце, стигнах до извода, че са супер малко ръце за какъвто и да е семпъл. Просто за повечето ситуации, които гледам са недостатъчно, което ме навява на мисълта, че за да се тества една нова стратегия трябват поне 1 милиони ръце, може и повече. Хубавото от цялата работа, е че започнах да работя с една нова GTO програма, която ми помага доста в играта. Мисля, че това ще бъде бъдещето и ще направи игрите много по-трудни. Следващите дни работя над система, която ще ми помогне да си подобря играта и да фиксирам очевидни лийкове. Сигурно ще помогна на хора, които искат да им се направи същият ГТО анализ на играта им. Но може и да не искам да го правя, защото това ще бъде доста голямо даване на валю. Но все пак обичам да помагам и ще го преценя в движение. Разбира се, който иска да участва, ще трябва да има поне 100к ръце на разположение и много желание за учене. Може да се свърже с мен и да се обсъди. Дадох си почивка няколко дни. Мисля този месец да не играя много, а да наблегна доста на ГТО аспекта от играта. Като може и да пиша разни неща в блога и ако стане дискусия ще се радвам.
If you think the math isn’t important, you don’t know the right math.