Здравейте,
С моя приятел Wuwei, решихме да започнем паралелно покер предизвикателство. Идеята ни е както ние самите да се подобрим като покер играчи, така и да демонстрираме, че е възможно да сме фул тайм заети (кой с редовна работа, кой с други занимания) и същевременно да имаме професионално отношение към покера. Разбира се, тук не става въпрос за това да работим по 8-10 часа дневно по други занимания и в същите дни да вкарваме по 6 часа игра и 1-2 часа изучаване. Целта ни е да сме постоянни, последователни, високо отговорни и да държим качеството на покер работа високо. За това предизвикателството ни е основно за издръжливост като целта ни е до последния ден на февруари да имаме 50 последователни дни игра. Тук само да вметна, че аз започвам на четвъртия ден и ще приключа няколко 3 дни след Wuwei.
Ето ги и целите ни:
1. Последователност! - Всеки ден да правя по минимум една сесия от 40 минути.
2. Количество! - За периода да изиграя минимум 135 часа.
3. Резултати! - Да се опитам да поддържам 7bb/100 за периода
4. Блогове! - Всеки ден да поствам блог, как се движа в предизвикателството и най-интересните моменти от него.
Също сме решили да си направим и малък сайдбет (страничен облог) със следните условия:
1. Който е по-близо до първата цел, Последователност, печели от другия $50.
2. Който е по-близо до втората цел, Количество, печели от другия $50.
3. Който е по-близо до третата цел, Резултати, печели от другия $25.
Мисля, че за мен предизвикателството е доста голямо, защото работя на пълен работен ден и то на около 25 километра, което означава, че инвестирам значително време за работата си. Освен това работата ми на 95% се състои от решаване на проблеми и това ме ангажира не само на работното място и много често извън работното време, поради което ми е по-трудно да се концентрирам и да се мотивирам. Също така когато съм вкъщи се ангажирам и с придобиването на разни други умения и познания - та доста неща искат от времето и енергията ми. Но като цяло гледам оптимистично и смятам, че е много вероятно да се справя с предизвикателството, а и не само - дори да победя Wuwei